Logo corporatiu Cortines Castany Direcció Cortines Castany Facebook d'empresa Cortines Castany E-mail de contacte Cortines Castany Localització d'empresa Cortines Castany

Més de 50 anys fent cortines

Cortines tradicionals Castany
 

Les cortines tradicionals son les reines per excel·lència de la decoració, donant un ambient càlid i acollidor a qualsevol estada.


Normalment se sol relacionar la cortina tradicional amb un estil clàssic però segons l’elecció del teixit dins una gran varietat de colors, textures i transparències, el tipus de confecció triat juntament amb el tipus d’ancoratge escollit dins d’un ampli assortit tant de riells com de barres farà que aquestes cortines siguin més clàssiques o pel contrari molt actuals però mantenint la calidesa que les caracteritza.


El concepte de cortina tradicional ha canviat, a passat de composicions més recarregades a apostar per la senzillesa d’una sola cortina.

Confeccionem les cortines tradicionals amb tot tipus de cintes : plecs, frunzida, tripec, tabletes..., així com amb tavelles i com no amb ona perfecte amb la qual podem donar un toc modern i funcional.


Disposem d’una extensa col·lecció en riells i barres de tot tipus de formes i materials que faciliten el seu accionament i proporcionen combinacions molt decoratives. El seu accionament pot ser a cordó, manual o a motor.


La cortina tradicional pot combinar-se amb altres tipus de sistemes: cortina enrotllable, estor, panels... aportant una major riquesa decorativa.

Inspira't Cortines Castany

Avís Legal        Política de Privacitat        Política de Cookies       

Subir arriba de la página