Logo corporatiu Cortines Castany Direcció Cortines Castany Facebook d'empresa Cortines Castany E-mail de contacte Cortines Castany Localització d'empresa Cortines Castany

Més de 50 anys fent cortinescortines castany és una empresa familiar amb més de 50 anys d’experiència especialitzada en la venda i confecció de cortines on hi trobareu les últimes tendències, un ampli ventall de models, estils i teixits incloent tot el procés d’assessorament decoratiu que requereix, confecció a mida i instal·lació a domicili a uns preus ajustats


Apostem per un tracte acurat i un servei molt personalitzat compaginant l’experiència amb el caire humà i personal que ens caracteritza. Mimant a cada client i les seves llars.


També podeu trobar roba per la llar com coixins, cobrellits, catifes, llençols, fundes nòrdiques i fundes de sofà confeccionats a mida o sobre catàleg.


Aquesta experiència, la feina ben feta i sobre tot la satisfacció dels nostres clients i professionals de la decoració avalen a cortines castany.


Comptem amb un horari d’atenció al públic fixe, però també oferim visites concertades tant a la botiga com a casa dels clients.


Castany és el cognom de cinc generacions de pares i fills que dona nom al negoci que ha anat canviant la seva ubicació  dins la ciutat de Mataró, però sempre vinculat als teixits i cortines.


Actualment “gestionat” per Iolanda qui porta més de 25 anys treballant a l’empresa i tota la vida “mamant” aquesta professió i on pot aportar més al producte final.
Avís Legal        Política de Privacitat        Política de Cookies       

Subir arriba de la página