Logo corporatiu Cortines Castany Direcció Cortines Castany Facebook d'empresa Cortines Castany E-mail de contacte Cortines Castany Localització d'empresa Cortines Castany

Més de 50 anys fent cortines

Cortines enrotllables Cortines Castany
 

Des de fa un temps les cortines enrotllables han anat guanyant terreny en el món de la decoració.


Han passat de ser una cortina gairebé només pensada per despatx a una cortina que s’adapta a qualsevol estada ja que encaixa en tot tipus d’estils decoratius sent d’una gran funcionalitat i vestint les finestres sense recarregar l’ambient.


El seu estil minimalista, la seva senzillesa, la possibilitat de fer-les de petites o grans dimensions i la practicitat a l’hora de netejar poden ser les claus del seu èxit.


Les cortines enrotllables amb l’accionament manual o a motor ens permeten crear espais lleugers i tant es poden instal·lar al interior o l’exterior de les finestres.


El seu ampli ventall de teixits tècnics i decoratius, textures i opacitats juguen un paper important a l’hora de l’elecció així com la opció de triar-les estampades o amb impressió digital amb la qual cosa aconseguim un toc molt més personalitzat.


Dins de les cortines enrotllables trobem les Dia & Nit.


Aquestes cortines a part del seu component estètic són molt pràctiques ja que ens permeten variar la intensitat de llum que volem segons la posició que les deixem, ja que consisteix en dues capes de teixit de franges, unes translúcides i altres opaques, que es van solapant.


Ens donen visibilitat o intimitat segons les necessitats del moment, molt útils per qui no tenen persianes.


Inspira't Cortines Castany

Avís Legal        Política de Privacitat        Política de Cookies       

Subir arriba de la página